Over Zense Amsterdam bedrijfsmassage


De stoelmasseur / shiatsu massage therapeut

Sinds 2009 is Zense Amsterdam een klein en daardoor persoonlijk bedrijf voor stoelmassage bij bedrijven en evenementen. Sharon Teitsma is eigenaar van Zense Amsterdam en erkend en gediplomeerd shiatsutherapeut en stoelmasseur.

Bedrijfsmassage op het werk en stoelmassage bij evenementen in Amsterdam De bedrijfsmassages vinden plaats op diverse locaties, maar vooral in de regio Amsterdam.

En wil je niet 1 masseur, maar meer? Dan kan dat ook natuurlijk - laat het weten.

Voor aanvullende diensten op het het gebied van yoga, mindfulness, bootcamps of coaching schakelt Zense Amsterdam bovendien haar netwerk van partners in om een programma op maat te maken speciaal voor jou.

Over Sharon

Gelijktijdig met haar bedrijfsmassagewerkzaamheden en communicatieadvieswerk volgde zij vanaf 2008 de vierjarige Zen Shiatsu therapie opleiding in Amsterdam, een erkende HBO-opleiding waarin ook de medische basisvakken als anatomie, fysiologie en pathologie aan bod komen.

Daarvoor heeft Sharon gestudeerd aan de universiteiten van Amsterdam, Utrecht, Salamanca (Spanje) en Coimbra (Portugal) en gewerkt als communicatieadviseur en redacteur, waarvan de laatste jaren voor haarzelf.

De mens staat centraal. Jij dus. Daar gaat het zowel bij het vak van shiatsutherapeut als communicatieadviseur om. Helemaal niet zo'n gekke combinatie dus...

Opdrachtgevers

Welke bedrijven gingen jou voor?

Sharon is werkzaam of werkzaam geweest als shiatsu stoelmasseur bij onder andere de volgende evenementen of bedrijven:

Duintjer CS, Conservatorium Amsterdam, Mediamatic LAB, Philips, eBuddy, Hays, T-mobile, WeWork, Sprout Challengerday, Morning Gloryville/ADE, Epidemie, Sparked, CBRE, Microsoft, Heineken Music Hall, Melkweg, Heineken / Kingcanary....